Home N

Super Junior Training Pant
Daytime
Ultra Junior
Accessories
Previous
Next

About Us

Kiddyjoy is a brand of potty training pants for children. We are Potty Training Pants Expert in Malaysia that was established on 2017. We have various kind of potty training pants design. Since 2017, we have helped over 4000 mothers throughout Malaysia.

Super Junior Training Pants

Give your child the best tool to help them on their potty training journey. You are able to teach your children WITHOUT WORRY of any leaks. Stop wasting time washing bed sheets, mattresses, and pillows because the urine and waste WILL NOT LEAK from the training pants. Our potty pants are all about simplifying your life.

Daytime

Have kickstart potty training with our Daytime training pant. Feel like a real undies with anti leak guaranteed to ensure your favourite sofa, carpet, mattress are safe from dribbles during daytime!

Ultra Junior

Plus size potty training pants to ensure nobody is left behind in peace of mind potty training journey! Perfect for special need children and those who struggle to find plus size diaper. Its time to diaper free!

Our Product

Our Lovely Customer

Our Reviews

Mohd Zaidi Kamalludin
Read More
Lega pasal potty pant ni saya dah bebas dari pakaikan anak saya pampers. Bayangkan dah 5 tahun masih pakai pampers di sekolah, tak tahu nak kata apa. 3 hari je proses ajar, terus cerai pampers.
Puan Fadilah
Read More
So far puas hati dengan training pants kiddyjoy. Beli 4pcs untuk pakai pada anak 4yo dan 6yo untuk potty train waktu malam. Tak perlu lagi membasuh cadar, mattress, toto, protector, bantal semua. Happy sangat ni dah dekat seminggu tak terbabas since pakai potty pant. Kadang diorg bangun pergi toilet sendiri, kadang2 tak kencing sampai pagi.
Previous
Next
Nur Afiqah Mohd Diah
Read More
Sangat bagus pants ni. Membantu sebab dah tak payah lagi nak pakai pampers. Bila anak saya terasa basah ke anak saya bagitahu ma dah basah. Tak ada kebocoran pn.
Nur Shuhada Ahmad Ghazali
Read More
Target mmg nak beli potty pant Kiddyjoy ni sebab tidak mudah bocor, kain berkualiti, lapisan tebal bahagian pembuangan. Dalam masa yang sama melatih anak bercakap sbb anak ada masalah speak delay. So saya akan ingatkan dia cara bercakap untuk beritahu kalau nak buang air kecil atau besar.
Previous
Next
Hazwan Amran
Read More
Potty training pant sangat2 bagus n berkesan guys!! Saya dah guna, alhamdulillah sangat2 membantu n senang sgt. Saya and wife tak payah la susah2 and strees mengajar anak berhenti pakai pampers. Yang paling best sekarang ni tido pun tak payah pakai diaper. Terbaik! Highly recommended.
Puan Liyana
Read More
Dah guna, memang sangat membantu potty training anak, tanpa parents rasa strees nak mop lantai. Mula-mula dulu guna panties. Bila dah few times terbabs stop kejap susah nak manage bila wfh. Tapi bila pakai kiddyjoy alhamdulillah anak pun happy with the journey. Anak excited tunggu pants yg dia pilih sendiri sampai. Hari-hari tanya bila abam pos nak hantar.
Previous
Next
Puan Amalina
@amalinaaid_
Read More
Alhamdulillah, my 2 years old son officially Diapers-Free after a week training with KiddyJoy.
Puan Syazwani
@iefahsyazwani
Read More
After 3 weeks anak dah free diaper siang. Good product lah sis, untuk 3 weeks tak pernah sekali pun mop lantai. Nak sambung potty train malam pulak ni.
Previous
Next
Jessie David
@jessiedavid
Read More
Pant ni best sangat bila anak nak buang air kecil dah pandai bagitahu. Anak pun pandai ambil pakai & buka pant sendiri bila nak kencing. Pant ni memang memudahkan mak2 untuk urus anak.
Puan Ikha
@ikha029
Read More
KiddyJoy Pants benar-benar memudahkan urusan saya menguruskan anak-anak. Lebih-lebih lagi untuk anak saya yang autisme. TQ 🙂
Previous
Next
Puan Ain
@aindahlan
Read More
Anak i dah fully trained guna pants kiddyjoy. 2 minggu lebih. I love your pants! so absorbent.. so good!! menyenangkan. Walaupun lambat sikit progress sebab i busy wfh but we are getting there!!
Puan Diyana Izzati
Read More
Memudahkan process potty training tanpa risau akan bocor. Sangat effective!
Previous
Next
Shopping Cart